skit också.

Jag är nervös som en get. Det vill säga; jag är ett vrak. Varför? Jag har muntligt nationellt prov i engelska idag och vi ska simma med idrotten... Jag vill verkligen få MVG i engelska, och måste därför göra riktigt bra ifrån mig på provet och att simma... jag kan inte!
Jag vill inte visa mig i bikini (okej, jag ska ha badbyxor så man ser inte så mycket, men ändå!) och jag kan inte göra bentagen så bra, vilket gör att jag bli andfådd av att göra... tre simtag? Usch.

1:a april

Tut i rutan!

Oj, va länge sen det var som jag skrev här. Lika bra det, men nu är det dags igen!

Idag är det den första april och man ska lura byxorna av alla man känner, visst? Jag har varken lurats eller blivit lurad... eller, jo förresten. Jag försökte lura min bror, men det gick inge vidare... jag är dålig på att komma på bus helt enkelt. Nästa år så...!

Vädret är underbart - massa grader plus! Både idag och igår har jag solat ute på bron. Tummen upp för våren! Spank you, Moder Jord. Vi behövde det här!

Imorgon är det skolan som gäller, Armémuseet halv nio, tror jag. Jippi. Lillebror har påsklov. Oträttvist. Eller, nej egentligen inte. Rättvist - jag har det ju nästa vecka. Fast han får vara ledig två veckor i rad, för på mitt lov så ska vi åka bort :)


Ut och lek och busa brallorna av världen! Vi ses.

RSS 2.0