sjuk

jag älskar inte att vara sjuk.

men idag har jag iallafall kunnat äta för första gången på tre dagar.
jag som älskar att äta.

var hos dokton och fick antibiotika. woho. vill bli frisk.


bästaste bästa?

Hej du!

Wow, den här senaste veckan har varit helt.. wow.

I onsdags fyllde jag år. 18. Yeah. Myndig och grejer. Vi hade en heldag ägnad åt Shakespeare i skolan. Film, uppsatsskrivning, lunch, film, dåligt prov. Fick nog inga toppresultat, men jag lever med det.
Efter skolan gick jag och fikade med några från klassen. Aleks, Linda, Jenka, Moa, Zakia och Erik. Vi gick till nyöppnade Espresso House på Sveavägen. Asbra ställe. Inte nog med att de hade goda grejer, vi har dessutom 20% rabatt där med våra CSN-kort. Typ... bra!

Sen åkte vi till centralen och där mötte jag Peter. Vi sa hejdå till de andra och åkte hem till mig. Jag älskar att åka tåg med honom.
Vi kom hem till mig, jag fick paket av mamma och Erik och sen åt vi middag och mös. Mamma sa att jag skulle få en Ipod, men hon hade inte hittat någon sådan som jag ville ha. Senare åt vi glasstårta och sen blev det sent framför TVn. Gick och la oss vid tolv. Kul att vi skulle upp halv sju dagen efter.
Det är en av mina nya favoritsaker, att sova brevid honom. Vaknade lite då och då och trodde att min väckarklocka ringde. Men icke. Vi hade radion på under natten och jag blev fett förvirrad. Till slut ringde klockan på riktigt och jag gick upp för att fixa lite. Tänkte ha mys med frukost och chokladhjärtan, men när jag gick upp och vi egentligen skulle vakna så var det mycket mysigare i sängen, så vi skippade frukost. Insåg plötsligt att vi hade en kvart på oss till det att bussen gick och vi fick lite bråttom.
Stressade och hungriga, iallafall jag, gick vi till bussen. Vi hann.
Åkte till skolan och hade lektioner.

Mitt under en lektion kom Miriam in med en ros. Till mig. Hihi, blev väldigt generad. Men jätteglad.
Under dagen fick jag se många andra som fått roser också, men min var klart finast. <3

Sen hade vi P100- info och det gjorde mig inte mycket klokare. Mickis tänkte bordell eller p-rulle. Jag sa att jag gått på teater.

Åkte hemåt. Träffade Mysan på tåget och vi gick till blomsterhandlarn' här i Tullinge för att jag skulle köpa en ros till min mamma. Hon förtjänar det.
Sen åkte vi hem och jag fick massa fina paket. Sex stycken, närmare bestämt. En klänning, finaste fina, som jag hade på kvällen, lite andra grejer, ett svart fat och svarta ljus och rosa sand att han därpå. Fett fint. Tack, My! <3

Just det! På väg hem från skolan gick jag och köpte en ipod. Mamma hade inte hittat någon till mig, ju, så jag gick för att själv se efter. Hittade en fin, svart 8GB Ipod nano som nu är min!
Mysan och jag installerade den och fixade och den var fit for fight när jag senare begav mig in mot stan för att gå på bio med Peter.
Vi såg "Lust, Caution". En helt okej film, även om jag måste erkänna att den inte var prio ett att titta på under kvällen. Första gången vi va på bio. Helt bra. Men den började klockan nio och höll på i 2 h och 40 min, så vi var lagom möra när vi gick därifrån vid tolv, liksom. Nästa gång tar vi en tidigare visning, på en dag då vi inte varit i skolan, visst?

Och idag. Jag vaknade och mådde pyton. Ont som en get i halsen när jag svalde och blev helt snurrig när jag försökte sätta mig upp. Vänster öra har anslutit sig till halsens kamp mot mitt välmående och jag kände att det var bäst att stanna hemma från skolan. Vaknade lite då och då, men inte förrän vid tre-tiden på eftermiddagen vaknade jag på riktigt och gick upp. Eller gick upp och gick upp. Gick ner till soffan, tog med mig täcket och en kudde och la mig för att se på TV. Sitter fortfarande i morgonrock och täcke. Fräscht.

Iallafall. Det har varit en grymt bra vecka, bortsett från att jag nu är sjuk.

Fylla år, vakna brevid den jag tycker om på Alla hjärtans dag och sen mys hela den dagen.
De andra dagarna har dessutom varit helt okej.

Jag ser fram emot nästa vecka. Den blir säkert lika bra, om inte bättre.
Ska vara barnvakt på måndag. Woho! Umgås med mina småkillar och.. pengar. Såklart.

Dags att söka ett riktigt arbete också, nu när jag är stooooor.

Puss på näsan, hej.

4 dagar kvar

Hej snyggo!

Här sitter jag framfördatorn, i morgonrock. Bara fyra dagar kvar till jag fyller 18! Woho!
Längtar inte lika mycket som jag trodde att jag skulle göra, men det ska bli kul.

Igår var den bästa dagen på länge. Jag vaknade, hade försovit mig, men kände mig utvilad och inte stressad för att jag missade första lektionen. Klädde på mig, kände mig fett fin i klänning och så. Gick till bussen som anlände precis när jag kommit till hållplatsen. På radion spelades min favortilåt. Tåget kom i tid. Åkte in och träffade Linnea. Provade fina byxor. Hon köpte ett par jättefina till fyndpris! Åkte till skolan och hade franskaprov. Kanske inte jättekul, men ändå helt okej. Får G. Tror jag :P Tog tåget hem, gick till Mysan och färgade håret. Det blev jättefint. Mörkt. :) Gick hem, åt middag och chillade. Sen kom Peter. Mys med TV, datorn och film. Låg och pratade sent, blev lite orolig när lillebror inte hade kommit hem vid tre. Somnade till slut. Vaknade lite då och då och blev så glad när jag såg att det låg typ en asfin person brevid mig. Hihi. :$ Gick upp imorse, åt frukost, kollade på TV och sen gick vi ner till tåget. Missade det precis och gick och köpte godis till lillebror och munkar till oss. Godaste goda! Sen åkte min vän hem.

Fatta vilken underbar gårdag och morgon idag.

Ikväll ska jag till Sebastian på filmkväll! Det kommer bli asbra! Vi ska se "Dogma" och "De 400 slagen".  Sen ska vi såklart se lite på melodifestivalsdelfinalen också! Annars...

Nu ska jag städa och duscha, för att sedan bege mig in mot stan. Måste hyra film.

Jag är så glad. Lycklig? Ja.
Det känns bra.

mat <3

mamma blev glad att jag kom hem. inte jag. önskar du hade sagt åt mig att inte åka. faktiskt. men ändå. bra att du inte gjorde det.

jag är jättehungrig. vill ääääta <3 men orkar inte göra något. sova? kanske.

the times they are a-changin'

Nuet. Boo-yaa!

Igår var jag med min kompis P. Jag gillar honom, han är bra.
Vi handlade lite, fixade lite, lekte lite och sen gick vi iväg lite.
Det var lera på marken, men jag föll inte! Mycket god balans.
Om det skulle ha varit lite varmare hade jag gärna ramlat och lekt lite. Jag vet att jag kanske kommer bli smutsig och så, men det är så kul. Jag vet att jag skulle ha roligt. Sen, så...

Och så luktar det som du här hela tiden. Läskigt som fan.

RSS 2.0