oh mama

En vän skrev till mig på msn nyss, när vi pratade om tatueringar och vad vi skulle vilja göra för några att han ville tatuera in texten "Som man är, får man va' ".
Det är en sjukt bra textrad. Ja.

"idag".   Det känns rätt. Helt klart något jag måste tänka på. Leva efter.

melodifestival

Igår var... spännande. Jag gjorde saker som fick mig att inse vad jag känner om saker och det är fett bra. Något alla vinner på, typ. Kanske inte jag. Eller... jag vet inte.

Iallafall. Tror jag kan fixa det här nu.

Lan.

Den du.

Var på lan på Tullinge gymnasiet ikväll. Woho! Kul att träffa gamla kompisar.




Var på intervju på Tom Tit's också! Det gick fett bra och jag hoppas verkligen att jag får jobbet!

igen?!?!?!

Men jippi.
Tog sista antibiotikapillret igår och nu har jag ont i halsen igen. Jag vill inte! Tusan också. Hoppas det bara är vanligt ont och inte halsfluss nummer tre.

torsdag

Hello!

Idag var den en ganska vanlig dag i skolan, förutom det att det hölls en konsert i musiksalen mitt på dagen av dem som läser... musik? typ. Vet inte riktigt. Några från min klass var med och spelade och sjöng. De var grymt bra! Fick höra både Javi och Miriam sjunga. Wow! De var asbra!

Efter skolan hände jag med Aleks till Sofiahemmet. Hon gick in, fick en spruta och kom ut igen. Där inne var det både fint och lite läskigt. Sen tog vi bussen till Odenplan och bestämde oss för att gå till Sandy's och äta lite. Jag älskar mat och är alltid hungrig, och idag var lilla A det också. Där satt vi länge. Pratade. Bestämde att vi ska gå och kolla på Warhol-utställningen på tisdag. Jag har redan sett den en gång, men den känns värd att se både en och två gånger till. Att det är gratis gör ju inget direkt...

När jag skulle åka hem tog jag först tåget till södra station för att möta mamma som hade varit hos frisören och sedan åkte vi tillsammans till Flemingsberg där hon hade bilen.
När vi kom hem lagade jag mat. Pannkakor!
Förra gången jag skulle göra det gick det inte så bra, men som tur var hade jag proffshjälp som kunde göra superduperpannkakor då. Idag var jag ensam. Och jag klarade det! De blev jättefina och jag valde att spara några till imorgon som jag kan äta till frukost. Ska på arbetsintervju på Tom Tits, ju. Fick ledigt hela dagen, men måste åka till skolan en snabbis för att få betygen utskrivna ändå... toppen. Jaja.
Kanske ska passa på att kolla lite på Downtown. Priser och så. Ja. Jag vill verkligen.

Wish me luck!
Med allt.


en till!

Woho!
De ringe just från Tom Tits experiment i Södertälje och jag ska dit på intervju på fredag :D

arbetsintervju

Heej!

Kom precis hem. Har varit på arbetsintervju, eller audition, på Gröna Lund! :D Tror det gick bra!

Är typ astaggad på livet nu. Läst i Modeboken inför historian och där fann jag massa saker jag vill skriva om. Woho! Träffade massa kul folk på intervjun. Kramades lite idag. Gillar att kramas och det var ett tag sen. Imorgon ska jag kramas ännu mer. Ska börja göra det. P och hans kompisar kramas hela tiden, och de kramar även mig ibland vilket gör mig lite överrumplad då och då. Men det är trevligt! Vi borde kramas mer tjejer! A!!! A är gosig. Ja, imorgon ska hon få både två och fyra kramar!


Gaah, gick iväg för att prata lite med Erik och kramas och så men så fejkar han att jag slagit honom i magen och ropar "Aaaaaj!" fett högt och som att det gör ont på riktigt så mamma kommer och blir sur på mig och ba "vad har du gjort?!". Erik = huuuuura.
Mamma har köpt en tröja till honom idag. Skitfin! Han är osäker på om han vill ha den. Jag vill ha den! Typiskt att hon köper fina saker till honom och jag måste köpa allt själv... Men men.
Nu är der snart mat. Mat = lycka <3

mat <3

Tummen upp för microvärmt ris och jordnötsgegga som hört till thaimat. Mums!


hemma idag

Hej på du.

Har varit hemma från skolan idag. Va helt borta imorse och somnade om gång på gång. Insåg att jag inte skulle hinna och somnade om men tanken att "jag går på nästa lektion". Men icke. När jag vaknade gången därpå mådde jag apa. Igen. Inge kul.

Har legat framför TVn hela dagen. Ont i huvudet nu. Men det fixar sig. Dricka vatten och ta lite piller. Jag gillar piller :) Hoho

Imorgon är det skola och den audition för sommarjobb på Grön Lund. Läskigt. Man kan inte gör mer än sitt bästa! Det blir säkert bra :)

Missade fina byxor idag. Får se dem en annan gång. Jag har på mig mina CM faktiskt. Hihi. CM på MC. Så kul har jag.

Hör av dig! <3
Puss hej


erkänn

Har sagt det till två nu. Då menar jag det nog. Shit också.
Det får bli morgondagens problem. Jag ska leva i nuet. Vill tillochmed märka min kropp för alltid med det budskapet. Jag behöver hjälp.

Du gör det inte direkt lätt för mig.


inte en jättebra dag

Känner mig sjuk.

Hade skitont i hjärtat igår när jag var på väg mot tåget. Får det ibland. Inge skönt. Men det brukar gå över rätt fort.
Mådde inte helt bra på tåget hem, men. Den som vet, vet. Djupt vatten och jag kan inte simma så bra som jag hoppades. Fuck it. Vågar inte sluta för jag tror det kan bli bra. Men så känns det varje gång och sen så kommer det. Som ett slag i magen varje gång. Men jag har kommit på en grej. Kollar en sak varje gång och då inser jag att det inte kommer bli. Så länge det där är kvar vet jag. Det är inge kul att kolla, men det ger mig motivation att förtränga annat. Börjar bli svårt att förtränga, dock. Men men. Fuck it, som sagt. Det blir asbra.
Jag är van.

På idrotten idag mådde jag apa. Kanske lite för att lunchen gjorde mig nere i huvudet, men mest för att fucking antibiotika inte är nå kul. Skit samma. Mår bättre nu. Men fortfarande inte toppenbra.

Det borde inte bara vara på dina villkor.

balklänning i skolan. wtf?!

               Först långklänning inför redovisningen...
               ...sen kortare version att ha resten av dagen.

livet är hårt

Vad har jag gett mig in på?
"Den som är med  i leken, får leken tåla" eller "Friskt vågat, hälften vunnet"?
Vi får se.





Här sitter jag i min gamla balklänning. Eller. Fest, var det ju. Iallafall. På avslutningsmiddagen i nian hade jag den. Hellång. Lila. Sytt själv, faktiskt! Vi ska ha engelskaredovisning imorgon och Linda och jag ska tillsammans med Erik framföra en kort scen ut En mindsommarnatts dröm av Shakespeare. Jag och Linda är ju lite spännande, så vi har bestämt oss för att ha våra gamla balklänningar på oss. 6 kg tyngre var jag osäker på om den passade. Den går att få på, men sitter inte så snyggt. Blir nog en kofta över och fort av med den när vi är klara.
 


söndagsmorgon på annan ort

Här är jag. Där är du. Fett söt.

Igår var det filmkväll hos A med J och P. Mycket trevligt! Bilder kommer på bilddagboken.
mcb.bilddagboken.se
Vi såg filmen "Butterfly effect". En helt bra film. Lite svår att hänga med ibland, men ändå. Helt bra.
Jag borde kanske tänka på hur den är filmad, ljussättning, fokus och så, men... nää.

Helt bra att sova två i en 90-säng.

halsfluss <3

Hej smulan. Galet med kaka?

Jag är trött. Och pigg. Samtidigt. Inte så kul, men lite spännande.

Har fått en andra släng av halsfluss. Jag gillar inte halsfluss. Men den här gången kände jag att det var på väg i tid så jag fick antibiotika direkt.
Nu mår jag bra. Fast måste äta medicin till på tisdag ändå... Jaja.

Borde plugga spanska nu. Ja. Prov på fredag. Älskar inte prov.

Kanske barnvakt på fredag. Sen får vi se. Prat om filmkväll på lördag hos A med henne och J. Det blir säkert trevligt :D

Jag har mycket rött hår nu. Det är fint. Jag är nöjd. Du får kika. Gillar du? Säg det!

Håll aldrig inne med en komplimang. Jag ska försöka leva efter det. Är skitdålig på att ge komplimanger, men... ja. Jag ska fösöka!


RSS 2.0