ledig!

tut!
idag har jag varit ledig från skolan. riktigt skönt - för jag kunde ta igen all missad sömn. jag kom hem vid halv ett inatt och somnade direkt tror jag, för jag kommer inte ihåg vad som hände efter att jag klev av bussen... :S
jag hade varit på bio med några klasskompisar :) riktigt kul var det. vi såg "den svarta dalhian". jag har inte smält filmen än, men jag tror det var riktigt bra.
josh hartnett är ju to die for! vilken hetbomb!
innan bion hann jag med att vara i skolan, träffa jeanette och äta middag plus att va lite på hennes skola och att vara hemma hos javi ett tag. inte undra på att jag stupade innanför dörren! jag gick kvart över sex och va i full gång hela dagen och kvällen!

i onsdags var jag med roberta och på tåget hem från stan sa hon något så roligt. jag var lite elak som vanligt och hon sa att "då får jag skaffa en ny kompis". som att jag var hennes enda kompis. lite kul. hon är så söt den där roberta. jag tycker om roberta! :D

nu ska jag springa in i duschen. jag måste springa - eftersom golvet är kallt som geten! jag ska duscha länge och varmt. det förtjänar jag. trots att jag sovit mest hela dagen så vaknade jag faktiskt till vid 12 och gick ut och skottade backen upp till huset så att mamma skulle kunna åka och handla. vänligt gjort av mig.

ha!

hjärtat



jag gjorde ett fint hjärta och eftersom jag är så vänlig så fick min vän halva.
fast jag tycker ju inte om honom för det!

verklighetsförankring

fuck you!
här sitter jag hemma hos Javi. (som är ett mongo - dvs. lägre stående ras än idioter)
vi har lagt pärlplattor! :D

en bild säger mer än tusen ord

han älskar mig
syskon


segdag.. nej just det - söndag.

tut!
tänka sig vilken händelserik helg jag har haft.
fredag: först skola, sen åka hem o jobbade lite med geografin. åkte in till stan vid fem för att vara barnvakt. åt middag och lekte med killarna jag passade. hann med att göra lite matte och spanskaläxa när de hade somnat också.
lördag: vaknade och åt frukost med killarna. försökte bygga ihop en legogrej som de fått... jag är en naturbegåvning. haha! :D lego for life. sen åkte jag hem och jobbade ytterligare med geografin. sprang upp till grannen en stund och lekte med lilltjejen där, som jag ska vara barnvakt åt nästa helg... sprang ner igen och städade som en tok för att jag skulle få besök på kvällen. mamma bli tokig när jag vill ta hem kompisar och tvingar mig då att städa hela huset. det såg iallafall helt okej ut när jag gick mot stationen för att möta min vän. först handlade jag lite godis och annat onyttigt och sen satte jag mig och väntade på det försenade tåget. (klart det var försenat, det är ju SL vi pratar om...)
vi tog bussen hem och direkt var det dags för middag. efter maten gjorde vi pärlplattor. riktigt roligt är det och jag är så glad att jag har hittat en kompis som delar min passion! vi hade inget bakplåtspapper så vi gick över till bästaste grannen och frågade om det.
jag gjorde en jättefin blomma - som snart kommer få fler kamrater.
söndag: vaknade.. sent, av att lillebrors mobil ringde högt som en get! satte på TVn och fick se att det var repris av Let's dance, som jag missade i fredags. tittade på programmet (som har fyra miljarder pauser -hela tiden.) och nu sitter jag här!
ska klä på mig och gå ut och skotta lite och sen ska jag skriva klart geografin. är ensam hemma nu eftersom lillebror är i huddinge och shoppar med sin boyfriend och mamma är på bio.
 

geografi

tut!
älska geografi - ellerhur? nej, skulle inte tro det....
idag hade vi prov. det gick inte så bra, men vad hade jag väntat mig när jag inte hade pluggat tillräckligt?
imorgon är det inlämning av geografiarbetet som gäller. jag började idag, så jag förväntar mig väl inte att det ska gå så bra heller. men jag har gjort mitt bästa och jag ska arbeta lite till imorgon.
nu ska jag duscha o sen sova. ska få lite sömn inatt så jag orkar vara vaken imorgon när jag ska vara barnvakt!

återträff

tut!
återträff på gamla skolan. kul. trevligt att träffa alla lärare och gamla klasskompisar. Han var där. jag blir så glad och ändå så otroligt ledsen. livet är hårt när man är 17 år och vacker som en dag.

på fredag ska jag vara barnvakt! :) -spännande.
imorgon är det prov. -inte så spännande.

gaah. vet jag något om väder och klimat eller glaciärer? nej inte direkt.
? nej inte direkt.

estetiskt val

 Tut!
Nu är det snart dags för credo :) tänkte ta bussen 36... vet att jag kanske är världens lataste, men det är sånt man får ta ibland.
Idag var det en ganska bra dag. Började förvisso tjugo över åtta - men då hade jag estetiskt val för första gången, så det var lite värt det. Mitt val är dans. Dans, dans, dans. Tror det kommer blir kul. Läraren verkar trevlig och gruppen är lagom stor.
Imorgon ska jag till gamla skolan och träffa gamla klasskompisarna... kul! Undra om Han kommer.... jag hoppar det, men ändå inte. Attans.
På fredag ska jag vara barnvakt! :) Ruben och Joshua är det som får stå ut med mig.
What else.... hmm. nada.  (så språkkunnigt av mig.)

 

bio

Hello.
Idag var jag på bio med Jeanne. Vi såg Underbara älskade... en fin film.Eller fin och fin... det var lite djup i den och det var precis vad jag behövde. Kul att träffa Jeanne också! Vi fikade och snackade lite skit. Kanske att jag blev lite mer på det klara med hur jag ska göra i mitt liv nu. Vi får se imorgon vad som händer...

Nytt schema som börjar imorgon. Attans. Vi börjar halv nio på måndagar istället för klockan tio. Jag behövde min sovmorgon på måndag! Men men... det är bara att leva med det.

Imorgon kommer det en tidning som jag är med i. Tror jag. Spännande.
Jag hoppas S hör av sig så att jag får veta mer.

finfrämmande

Hello.
Idag har vi haft finfrämmande här ute i skogen. Min käre kusin och hans underbart fina dotter. Hon är nog den finaste lilla tjej jag sett. Så snäll, öppen och oblyg. Jag tycker om oblyga människor. Man ska inte vara toköppen (som jag ibland kan vara), men man ska heller inte vara helt inne i sig själv.

Hur som helst. Igår var jag på bio med Aleks och såg The Holiday. Det var en riktigt bra film. Inte sådär "oj vilken givande och intressant film" utan mer... "naaaw....". Men man behöver såna filmer också!
Imorgon ska jag kanske på bio igen - den gången med Jeanne. Vi funtar på att se Underbara älskade. Jag vill se den mest för att den till viss del är inspelad på min nuvarande skola med mina gamla klasskompisar som statister. Lite kul. Sen verkar filmen ha ett djup som jag kanske behöver just nu. Jag behöver ta tag i mig själv lite och fatta lite beslut om mitt liv känner jag. Om jag ska kunna gå vidare med mitt liv och lämna den personen jag var förut bakom mig, så krävs det vissa förändringar.

Jag kommer inte att bli kär! Kom ihåg det. Kom ihåg det!



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0